ProDas AUTo…

Blog prodas ini adalah blog automotif berbahasa melayu….

blog ini diwujudkan dan ditubuhkan pada 25 jan 2009..

harap menjadi blog automotif berbahasa melayu paling popular di Malaysia sama seperti funtastikodesign .

blog ini adalah khas untuk perbincangan tentang perkembangan automotif tempatan seperti info2 model PROTON dan PERODUA…….. bagi sesiapa yang masuk dalam blog ini…sama-samalah kita share2 info tentang perkembangan dunia automotif tempatan…sekian…

logo baru

prodas wordpress

prodas wordpress

logo yg saya idamkan adalah seperti ini

prodas logo

prodas logo

saya minta campromania redesign logo prodas saya…seperti ini….. apa pendapat anda???

logo prodas design campromania

logo prodas design campromania

blog ini adalah khas untuk perbincangan tentang perkembangan automotif tempatan seperti info2 model PROTON dan PERODUA…….. bagi sesiapa yang masuk dalam blog ini…sama-samalah kita share2 info tentang perkembangan dunia automotif tempatan…sekian..

saya mahu berterimakasih kepada campromania atau fantastikodesign.wordpress.com kerana telah memberi insperasi kepada penubuhan blog Prodas ini…dan telah mendesign logo baru Bolg PRODAS..

di sini saya mahu berkongsi dengan rakan2…….sekiranya ade cadangan atau apa2 pendapat bagi meningkatkan dan menceriakan blog ini….

saya juga mahu memberi penghargaan kepada pengunjung2 setia blog ini seperti campromania,fragmee,adam,fauzan,chor,storller, n sesiapa sahaja yang terlibat mahupun secara langsung atau secara tidak langsung…..

Selamat Tahun Baru 2011!!!

Proton Prodas wallpaper 2011

Proton Prodas wallpaper 2011

Komen-komen
  1. campromania says:

    ok la 2 bro..nanti kita leh share2 info n kalau ada mmber2 yg nak wat design logo ke apa suh la diaorg contact or email kat aku…selamat menjadi blogger…

  2. prodas says:

    campromania ;;boleh x buatkan logo untuk my blog ni?????? tya je kalau boleh buatkan ..kalau x tak pe…. ciri-ciri logonya ade kepala helang…huhuhu….

  3. prodas says:

    apa pendapat anda semua dengan design campromania??? bagi saya smart….anda???

  4. mfk_2118 says:

    owh…
    ko mmg minat giler ek ngn bdg automotif ni kan…
    gd luck bro..
    sprt m’sia…

  5. prodas says:

    yes….i proud my minat..hahah

  6. awienaz says:

    cantik design tu. bergaya. logo yang paling ats tu tampak lebih ganas. ada tak kedai yang boleh buat logo cam tu sebab saya nak tukar logo depan exora

  7. prodas says:

    hahah merepek aje..hahah

  8. ayie says:

    futuristik bro cntik sangat bolh la kita cadangkan pd proton khas utk exora jer mcmana kawe setuju sangat tuuuuuu dgn logo tu.

  9. adambahaha says:

    logo proton mne boleh tukar……hilang la identiti proton..

  10. RX8 says:

    um,halo.bole x kalo nk kenal2 ngn korg.aku bru jmpa site ni

  11. prodas_afiq says:

    yes… RX8 selamat datang ke blog prodas…

  12. bpk podas says:

    cntik logo 2 bro!!

  13. Hi,

    I’m a representative from mybestcardealer.com would like to ask you if you are interested to join our banner exchange program.

    This program is intended to enhance our blog visitors by posting your banner at our website and by posting our banner at yours. As simple as that.

    If you are interested, feel free to email us at admin@mybestcardealer.com

    We look forward to cooperate with you in the near future.

    Thank you.
    Nash

  14. vyakklpuiqa says:

    zVQbkM wdsbknzlrqyj, [url=http://zpnyygcrnyeu.com/]zpnyygcrnyeu[/url], [link=http://ripncvastzpt.com/]ripncvastzpt[/link], http://hrwgxrrobuux.com/

  15. SUHARLI HAJI MASROP says:

    Salam, bravo. Cantik LOGO redesign by campromania. Futurisric. Campromania develop design tu tak jauh dari idea asal. Moga sukses…. tapi pagi-pagi ni best gak buat lawak cuma jangan kecil hati lah yek….. Bagus campromania redesign balik .. kalau tak blog ni jadi bahan ketawa plak….sebab design asal nampak macam kepala burung kena cantas lepas tu letak dalam dulang. wakakakakaka….. beraih bijik mata kawan tahan gelak neh. Perpun jangan kecik hati yer….sebab ni lah anatar lawak blog yang buat kawan senyum sambil menaip…he..he..he.. salam

  16. NK says:

    Salam,

    tumpang tanya, prodas berminat tak untuk menjadi penulis jemputan bagi laman blog notakosong.com?

    mengenai kebaikan bersama, itu masih lagi boleh dibincang

  17. episodbaru says:

    Assalamualaikum..en prodas, saya tertarik tentang blog automatif ini…bolehkah en prodas buat banner ukuran 180 (lebar) x 60 (tinggi) utk exchange link banner? kemudian, saya ingin bekerjasama dengan en prodas untuk menulis artikel tentang automatif di blog saya? Anda berminat tak?

    • prodas says:

      banner untuk apa?? kalau untuk design2 benner saya boleh cadangkan kerada rakan blog saya yg memang menjalankan perniagaan mereka cipta banner dan baju…bagaimana??

    • prodas says:

      berkaitan berkongsi maklumat saya memang betol2 berminat.. kita boleh share2,..

  18. Nice post. Thanks for taking the time to share your view with us.

  19. Oolong says:

    Thanks for sharing, I like this blog!

  20. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful info specifically the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

    • Wan Proper says:

      salam,kami dr proper team,hasil gabungan kereta proton dan perodua ,dpt lah nama proper ,memperjuangkan kereta2 keluaran malaysia,mgkin kit ablh bekerjasama di masa akan datang,kpd pemilik2 kereta proton atau perodua yg ingin jin proper team blh ke website kami http://www.proper.cjb.net .tq

  21. Riley says:

    I do not even know the way I stopped up right here,
    however I assumed this publish was once great. I do not understand who you are however definitely
    you’re going to a famous blogger for those who are not already. Cheers!

  22. Eugenia says:

    Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad and
    tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation.
    My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is
    totally off topic but I had to share it with someone!

  23. kids health says:

    hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this website, since I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective fascinating content. Make sure you update this again very soon.

  24. Kaylee says:

    Moreover, always remember to opt for a theme that is simple and user-friendly.

    Manage reputation: A blog is a good way to manage your reputation.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s