Perodua Myvi Theophilus Chin

Posted: 17 Jun 2011 in Uncategorized
Perodua Myvi Theophilus

Perodua Myvi Theophilus

blog Automotif Manipulator Theophilus Chin seperti biasa mengunakan adop Photoshop untuk megubah suai myvi baru agar kelihatan lebih menawan dan cool. saya tertarik dgn gaya bro Chin terjemahkan.. hihihi ape2 Taniah Perodua. lepas ni boleh lh buat kereta sendiri jgn asik celup jek..

Komen-komen
  1. Along Usop berkata:

    asek2 mekap..

    modi luar
    modi dalam

    tu je perodua mampu??..

    sampai bile lah…. =.=

  2. Nazrul berkata:

    Along Usop:
    Snang2 ko je la jadi jurutere perodua..modified jadik kete kebal…bnyak komen jer taw…ntah2 suruh psang kete kang roket plak yg jdi…

  3. kudin berkata:

    komen ..air liur je lebih ! apa yang penting Tempahan myvi baru dah sampi 20,000 unit..nak model elegance kena tunggu 3-4 bulan..preimium 2 bulan..

    buat kete yg penting laku ramai beli, bukan buat ikut syok nak itu nak ini tapi last2 dihentikan pengeluaran sbb tak der permintaan..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s