Perodua MYVI Baru VS Toyota PASSO

Posted: 17 Jun 2011 in Uncategorized
bandingkan Perodua Myvi dan PASSO bahagian hadapan

bandingkan Perodua Myvi dan PASSO bahagian hadapan

bandingkan Perodua Myvi dan PASSO bahagian belakang

bandingkan Perodua Myvi dan PASSO bahagian belakang

jika dilihat luaran model ini memang versi PERODUA lebih cantik berbanding versi TOYOTA. saya memuji perodua kerana berjaya mendesign semua dgn lebih cantik berbanding model asal.

bandingkan Perodua Myvi dan PASSO bahagian dalaman

bandingkan Perodua Myvi dan PASSO bahagian dalaman

bandingkan Perodua Myvi dan PASSO bahagian dalaman

bandingkan Perodua Myvi dan PASSO bahagian dalaman

jika dilihat dalaman pula boleh dikatakan 100% design diubah oleh Perodua. ianya kelihatan lebih segar dan mantap berbanding model asal. papan pemuka seperti model Alza dengan tumbol gear di papan pemuka. Taniah PERODUA!!! kerana berjaya design sendiri dalaman Myvi baru. lepas ini bolehlah design untuk kereta buatan sendiri pula…

sumber paultan.org

Komen-komen
  1. […] jika dilihat luaran model ini memang versi PERODUA lebih cantik berbanding versi TOYOTA. saya memuji perodua kerana berjaya mendesign semua dgn lebih cantik berbanding model asal. [capt … Read More […]

  2. ayie berkata:

    msalahnye,design is so simple,dh la myvi bru nie gne chasis lame,ckap nk klua 1.5,tp 1.3 jek klua,overprice lak tu

  3. kudin berkata:

    design jurutera perodua kat msia pun pun boleh tahan juga..model sama perodua jual kat indonesia..sbg daihatsu sirrion

  4. Lazyvilla berkata:

    toyota lagi bagus ba!!!!!!!!!!!

  5. adie berkata:

    bandingkan myvi dgn passo yg buruk..cuba bandingkan myvi dengan passo racy..mana lagi cun??passo lg safety daripada myvi..buka doortrim tengok pintu myvi dan passo camner..

  6. terbaik produa berkata:

    klik
    http://www.jimatminyakfps.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut dan testimonia pengguna,yang dah beli disini,,terbukti berkesan voltage stabilizer jimatminyak n pickup,produk sejak dari 09,,ada waranty 1 tahun,,, semua kereta boleh guna termasuk lory dan bus,sbb big kapisiter support battery 12v- max 24v,,nak start engine tak perlu cabut,dan jika tgh drive cabut alatnipun takpa tiada masalah sbb big kapisiter,,,tidak membatalkan warranty kereta baru anda sebab just plug n play,,jual pada harga kilang rm110 sekali hantar kerana anda beli terus dari pengeluar,,harga pasaran rm159 tq

  7. Hi, adalah bahawa laman web hanya anda atau anda di samping itu menjalankan beberapa lagi?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s