Warna Proton Tuah, apa pendapat anda?

Posted: 23 Mac 2011 in AUTO News, automotif, concept car, KLIMS 2010, PRoDaS, PROTON, proton ESPiRE, proton persona

sebenarnya gambar ini dah lama dah..dah nak basi pn.. tapi saje jek…kasi ingat kembali model Proton konsep Tuah… gambar ni saya ambil di KLIMS 2010 yang lepas…. jadi pendapat anda.. warna apa yang Proton Tuah paling sesuai dan cantik.

maaf lh gambar kurang jelas, guna camera digital jek tak mampu lagi beli DSLR

Komen-komen
  1. Habib Ahmad berkata:

    Majlis Mawlid Dan Ceramah Sempena Program Bicara Ummah di Masjid UKM : http://mawlidnabi.blogspot.com/2011/03/majlis-mawlid-dan-ceramah-sempena.html

    Poster Talaqi Terbaru UIAM Gombak : http://mawlidnabi.blogspot.com/2011/03/poster-talaqi-terbaru-uiam-gombak.html

    MAJLIS BERSAMA AD-DAIE HABIB MUNZIR BIN FUAD AL-MUSAWA : http://mawlidnabi.blogspot.com/2011/03/majlis-bersama-ad-daie-habib-munzir-bin.html

  2. YIE berkata:

    ni persona R kluaran utk 2012 myb..
    warna merah perlu utk model sporty.. wajib
    wane2 elegance perlu utk model2 koprat… tp x perlu byk sgt kluar kn wane utk kete jenis mewah mcm ni… tkut nmpk kete murah

  3. zaxk berkata:

    cantik semua. haha.. tak basi pun.. sbb tak pernah tengok pun sebelum nih.. prodas tak pernah masukkan sini rasanya. mekasih.. saya mmg suka Tuah.

  4. firdaus berkata:

    memang smart design Proton Tuah ni..sedan.bentuk lebih mantap..

    ni ade lg designer yang reka proton sport..bole tahan idea dia

    http://duniareka.blogspot.com/2011/04/proton-2020-oleh-imran-othman.html

  5. mi'g berkata:

    Rasanya inilah kereta malaysia yg terbaik designnya, dan mcm ada 2 varian sporty dan elegan, x mcm yg ada kat pasaran skrg yg terlalu obses kepada mitsubishi, mmg baaaaiiiik punyaa… tp masaalahnya kuar ke kt market?

  6. Pembaca berkata:

    Tolong la update!!!!!

  7. bugui1339 berkata:

    Brp cc n bla dlm pasaran agalknya?

  8. bugui1339 berkata:

    …klo harga brpatutan ok lah tue tp myk skg nie pula yang nak naik..aduh..🙂

  9. […] sebenarnya gambar ini dah lama dah..dah nak basi pn.. tapi saje jek…kasi ingat kembali model Proton konsep Tuah… gambar ni saya ambil di KLIMS 2010 yang lepas…. jadi pendapat anda.. warna apa yang Proton Tuah paling sesuai dan cantik. maaf lh gambar kurang jelas, guna camera digital jek tak mampu lagi beli DSLR … Read More […]

  10. kudin berkata:

    cantik …ala2 -audi-forte-harga mesti bagi harga rakyat 58-65k..

  11. Lee Danyhae berkata:

    lagi cantik warna hitam, silver, kelabu cair or putih… bcoz nampak kete luxury sikit… haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s