Proton NONA?

Posted: 21 Mac 2011 in AUTO News, automotif, photoshop, PROTON, Theophilus Chin

gambar ini saya tertarik apabila Proton NONA yang direka berasaskan TATA NANO oleh THEOPHILUS CHIN. ini hanya photoshop, tetapi memberikan idea kepada Proton jika benar TATA NANO akan dibawa masuk oleh PROTON . Dengan sedikit perubahan pada luaran dengan mengunakan rekaan bumper Proton EMAS. sama-sama kita layan..

Proton NONA

Proton NONA

Menurut berita yang lepas, Timbalan Perdana Menteri(TPM), Tan Sri Muhyiddin Yassin menjalankan lawatan rasmi beliau di India. ketika disana beliau dipelawa ke kilang TATA untuk melihat kereta termurah di dunia iaitu TATA NANO. Beliau juga mencadangkan model NANO untuk dibawa masuk ke MALAYSIA melalui kerjasama bersama PROTON. walau apa pun, pihak PROTON belum menyatakan maklum balas mereka. bagi pendapat anda, Adakah WAJAR NANO di jual di Malaysia dengan disuntik DNA Proton??

Proton NANO?

Proton NANO?

Komen-komen
  1. armadrafar berkata:

    SMART…

    : )

    harge pun kena same mcm TATA NANO gak ni…

  2. fauzan berkata:

    eee… tak mau ar… proton tak yah ar amik model nie. tumpukan kat high impact segment kereta popular jer…

    cheers!

  3. VoidDance berkata:

    Kalau nak bawa masuk juga, syaratkan supaya hanya letak enjin hibrid atau elektrik sepenuhnya. Sekarang akta JPJ pun sudah dipinda bagi enjin hibrid dan elektrik, so sepatutnya tidak ada masalah. Kemudian wajibkan pengharaman kereta ini di atas lebuhraya bertol tertutup utama negara seperti lebuhraya utara-selatan. Ini bagi menjamin keselamatan semua pihak.

  4. anak malaysia berkata:

    takyahla kete ni…org malaysia bkn tau city car pun bawak balik kg…huhu bahaya

  5. elitlyerype berkata:

    proud of you, and of those involved in ‘our’ sport
    This web-site is the coolest! Now I dont have to feel so intimated by science! Youre a genius! I think Ill visit this site often. this it’s all part of life’s rich tapestry
    makeover games online free

    thanks.

  6. elitlyerype berkata:

    Oh and my father is Brian Redman
    make sparks (or the fur) fly this i only get noticed, when i do something wrong!
    point wastewater treatment plant

    KEEP IT UP…

  7. kudin berkata:

    kereta yg ditunggu2 oleh rakyat malaysia..kecil dan murah! bila keluar semua org akan beli sbgi kereta ke-2..selain kenderaan sedan@mpv utk perjalanan jauh & lebih besar utk family.

    kete mini ni sesuai utk gi keje balik keje,pasar,marketing,gi masjid dll..klu dpat hybrid atau electric lagi best..!! proton kena zahirkan model ni menggantikan kancil yg masih dicari2 sbg kenderaan kegunaan harian dan shortdistance.

  8. f berkata:

    orang india di india memang pandai hehe…

  9. elitlyerype berkata:

    I remember seeing the accident on the TV a couple of years ago and have thought nothing of it since
    revenge is a dish best served cold this as ugly as sin
    [url=http://znhoacz.angelfire.com/little-young-teen-porn.html]little young teen porn[/url]

    by

  10. edwin berkata:

    best jg keta ni… sangat ringkas tp menarik…sesuai utk semua lapisan studen U, staf2 kilang or keta family, klu sy drpd beli moto baik beli keta ni…penduduk kg yg x mampu beli kenderaan atas 20k pon pasti beli jenis ni…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s