Perodua Myvi SE 2011 tanpa selindung!!

Posted: 19 Mac 2011 in AUTO News, automotif, PERODUA, perodua Design, perodua MYVI

saya peroleh gambar ini dari blog arena kereta dan Funtastikodesign.

Perodua Myvi SE 2011

Perodua Myvi SE 2011

myvi 2011 extreme

myvi 2011 extreme

perodua myvi ES 2011 extreme

perodua myvi ES 2011 extreme

apa2 pn pada pendapat saya model ini akan terus menarik minat rakyat Malaysia dan kemungkinan Perodua akan mengekalkan kedudukan no 1 di Malaysia. saya memuji Perodua kerana pandai menginovasikan reka bentuk asal yang hodoh menjadi lebih sedap mata memangdang.. taniah diucapkan.

p/s: macam mana lh gambar ini boleh bocor… kalaulah PERSONA R ada gambar bocor cam ni kn best gak..hihihi

Komen-komen
  1. Admin berkata:

    Lawa. Harap kualiti juga dipertingkat.

  2. ku_Neng berkata:

    warna kuning, saya suka. pakai myvi jugak

  3. […] saya peroleh gambar ini dari blog arena kereta dan Funtastikodesign. apa2 pn pada pendapat saya model ini akan terus menarik minat rakyat M … Read More […]

  4. the se7en berkata:

    luaran chantek…nak tgk interior pls…atau sama je dgn sblm nie…
    kalu sama je…. nak tgk pila harga…huhuhuhu

  5. sham berkata:

    mcm same jek .. skirt tu dah belambak kat jln aku tgk ..

  6. mbdances berkata:

    wife saye ade myvi SE, byk mslh…trutama suis power window, slalu jem. Begitu jugak dekat tyr depan slalu bbunyi cam masalah absorber. Tapi bila saye check, gris kat dalam saf brek yg kurang. Stkt ni, dh 3 kali saye servis tu..saye sendiri yg sevis. Tu mgkin system ABS

  7. Hamed berkata:

    kalau betul Myvi 2011 macam ni…mmg aku beli!
    thumbs up for Perodua too!!!

  8. nice and sporty,
    cool and it nice for man and women
    it look sooo great
    use this myvi se for new myvi se for 2011:)

  9. mamat berkata:

    aku nk ambik 1….
    lawa2…

  10. hafifi berkata:

    1.3 da kan model baru nie??

  11. nk beli myvi berkata:

    Ini car bila mau kasi olang beli.. Manyak cantik lo.. Wa ada rasa minat dihati mau beli.. Enjin apa spec? Masih lg pakai 1.3 atau sudah kasi up-grade skit? Skirting xdak ka? Berapa price kat market klu sudah kuar? Klu stakat kuar facelift je tp itu performance still sama n harga mahal wa ingat xbape nk bebaloi la.. Wa xsabar mau angkat ini myvi pun. Kasi wa itu details pasal ini keleta..

  12. z berkata:

    kereta mmg cantik.tp lagi cantik klu semua sistem dipertingkatkan.terutama bahagian tayar n driveshaf n airbag.kualiti ketahanan struktur body n controling patut dipertingkatkan.tu yg paling penting.reka bentuk yang cantik penting,kualiti pada semua lbh penting baru berbaloi klu mahal.kereta malaysia mahal klu nak dibandingkan kereta luar sbb xde tax.

  13. kudin berkata:

    tuan tanah tak dapat lagi ke gambar baru..dah tgok kete ni real..spoiler bukan spt dlm gambar lagi garang,ada difusser tambahan depan dan belakang, skirting, lseat,meter ,steering with control dll

  14. kudin berkata:

    harga dari 56-61k..engine 1.5..lagi power lagi best.. !!

  15. XenKai berkata:

    colour lain tak ada ke ??
    sy nak colour purple ..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s