spyshot sah Persona R!!

Posted: 18 Mac 2011 in AUTO News, automotif, concept car, PROTON, Proton Designer, proton ESPiRE, proton persona, proton spyshot

salam semua rasanya lama saya dh tak update blog ni, walaupun entry kali ini terlambat tapi tak kisahlah, asalkan blog update walaupn tak sehebat funtastikodesign.hihihihi. buzy dah nak dekat exam.. assighment pn belambak..hihi

grill sebenar persona R

grill sebenar persona R

grill sebenar persona R

grill sebenar persona R

surprise! menurut sumber di dalam selimut itu adalah Persona R yang sebenar

surprise! menurut sumber di dalam selimut itu adalah Persona R yang sebenar

semua spyshot adalah benar milik Persona R!!!!

walau apa2 pn saya nak mengesahkan spyshot yang sedang heboh serta ramai yang keliru ianya Persona R atau Inspira atau Tuah. menurut pengetahuan saya dan info yang boleh dipercayai, Tuah itu hanya konsep model sahaja ianya tidak diproduksikan, ia ibarat jelmaan atau iras-iras Persona R. spyshot yang hangat diperkatakan sekarang adalah Persona R… tiada syak lagi…dan percaya lh ianya Persona R..tetapi belum full guna part sebenar.

sumber: paultan.org, funtastickodesign, kereta.info

Komen-komen
  1. Along Usop berkata:

    tak sabar menanti wajah sebenar sebalik duct tape tuh!…

    • prodas berkata:

      sabar bro.. katanya persona R guna part2 yang ori mungkin dalam bulan jun atau julai.. jadi sabarlah menanti ye

  2. Aku berkata:

    Tahniah bro. Satu artikel dengan info yang menarik. Lain dari blog yang lain.

  3. Azmeer berkata:

    tu mcm kreta proton tuah je..??????

  4. zam berkata:

    betul ke itu pengganti persona…? bukan pengganti kepada perdana ke?.. cun jugak ..

  5. kudin berkata:

    memang tuah ler tu..cunn led day light kat dlm head lamp..proton semakin up gred teknologi dan aksessori mengikut trend terkini..syabas proton banyak improvement selepas peralihan zaman ceo tengku mahalil

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s