Proton EMAS vs VW Polo by Italdesign

Posted: 27 Februari 2011 in AUTO News, automotif, concept car, PROTON, Proton Designer, proton EMAS

proton VS VW

proton VS VW

Proton Emas

Proton Emas

VW Polo

VW Polo

setelah anda lihat gambar2 diatas anda boleh bandingkan sendiri lh…. Design lebih kurang sama… tetapi bagi saya smart lagi Proton… apa pula pendapat anda??

Komen-komen
  1. animous berkata:

    Volkswagon
    depan mcm honda city 2009
    blakang mcm EMAS!
    bumbung rendah
    bentuk dari tepi mcm ala2 daihatsu charade

    EMAS
    depan yg handsome, konsep headlight yg original
    Blakang, concept lampu yg sgt bergaya, original
    bentuk tingkap yg sgt berlainan dgn kereta biasa.

    ini cuma pandangan peribadi saye je.. sebarang bantahan amatlah dialu alukan

  2. Aku berkata:

    Macam VW nyer versi lagi lawa sket. Apapun kalo EMAS masuk sini, still lebih cun dari Viva (6th Gen Mira) yang dah lama outdated kat Jepun tu.

  3. zaxk berkata:

    aku tak pasti pulak mana satu antara bnanyak2 model VW yg aku minat.. semua nampak biasa dan mmboringkan.. kecuali VW kura2 dulu.. hihi. dan yg italdesign ni agak okey.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s