Kejutan dari Proton???

Posted: 18 September 2010 in AUTO News, automotif, PROTON, proton spyshot

ada kejutan dari proton lh… ini iklan ape ekk?? mungkin waja baru!!! sama2 kita tunggu!!!! sebelum 30 september 2010!!

Komen-komen
  1. sawi berkata:

    hmmm sy rasa ni mesti khas untuk 300 pembeli pertama waja ni… kan dgr citer 33 unit pertama adalah cbu model….

  2. Wacer berkata:

    Kalau stakat rebadge model takda sikitpun kejutan… biasa2 ajer tp kalau betul2 new model.. mau 3 hari aku kata PERGHHH….PERGHHH

    • prodas berkata:

      semua org ada pendapat masih2 dan pilihan masing2,,, betol tak??

    • ProProton berkata:

      ENGKAU NI KOMUNIS KE???

      klu kete proton tak bagus, KERETA APA YG BAGUS??? JAWAB!!!

      • KiTa_Kita berkata:

        Aku rasa kau lagi KOMUNIS!!!!

        Betul apa macam Bro Prodas kata semua org ada pendapat masih2 dan pilihan masing2…

        Dan betul apa forumer tu kata model tu rebadge… yg kau melalak tak pasal2 macam org tak sekolah… kenape ekk??

  3. Shuk berkata:

    Rebadge kalau lagi bagus dari original ok la tu. Lotus Ride & Handling…bumper depan pun nampak lagi sesuai…itu pendapat peribadi je lah.

  4. ad berkata:

    xpayahla kite bashing2..klo proton kuarkan fullly model diorg wat pon lom tentu saudara akan kata pergh.mesti ada bangkang punya..klo nak model yg totally baru tunggu la emas n persona..suv proton pon xlama lg…kejutan bg org yg nak sgt pakai lancer tp xmampu..proton dah pon sediakan model ni..bg org mcm kita ni mmgla dah xsurprise coz ari2 search pasal waja ni kat web..bg org kat luar sana yg langsung xtau menahu mmg la satu surprise..n waja ni pendapat sy lebih cantik bumper nya..

  5. W.A.P.A.L.E berkata:

    everybody know about his surprise can give some comment here >>> http://www.facebook.com/protonlotusiast
    TQ

  6. azrai berkata:

    Ni bukan suprise apa pun. Discount dengan free servis voucher sempena hari Malaysia 16 Sept hari tu. jadi siapa yang book Proton dari 16/9 – 30/9 ni dapatlah offer ni. Itulah surprisenya.

  7. azrai berkata:

    Kat bawah iklan tu kan ada tulisan kecil: “In conjuntion with Malaysia Day celebration, your favorite Malaysian car would like to express its appreciation for your overwhelming support over the past 25 years.”

  8. gustomobil berkata:

    Disini pakcik dan makcik kalo mo liat kejutan

    Proton Neo CPS Bagi Penyuka Performa klik http://www.dapurpacu.com/proton-neo-cps-bagi-penyuka-performa/

  9. akim berkata:

    xkishla proton copy paste kete waja dari model lancer.jnji 2×2 phk da stju..nie,kalo dsign kete sndri,wt chasis sndri tp rekabntuk n safety features cm gampang xgne jgk..baek wt cnie..jimt kos.rkyt pn bole bli waja nie.

  10. azrai berkata:

    Inilah kejutan tu sebenarnya, bukan launching model baru pun.

    1 SEPTEMBER 2010… PROTON EDAR had announced its latest promotion for September!!! The promotion was announced in-conjunction with the Independence Day and the Aidil Fitri promotion… up to RM3,500 on certain selected model.

    http://www.protonedar-putrajaya.com/2010/08/september-promotions.html

  11. azrai berkata:

    Book from now 1 September 2010 to 30 September 2010 and MUST register before 10.10.2010 to qualify for:

    RM1,000 discount for Saga BL Auto & ML Manual
    RM1,500 discount for Saga BL Manual

    PROTON GEN 2
    Book from now 1 September 2010 to 30 September 2010 to qualify for:

    RM3,500 FOR 2010 STANDARD GEN 2 CPS (AUTO & MANUAL)
    RM3,000 FOR 2010 NEW GEN2 ML AUTO
    RM2,500 FOR 2010 NEW GEN2 ML MANUAL & HL

    PROTON PESONA
    Discounts of…..
    RM1,000 Standard Persona BL Auto & Manual
    RM1,500 Standard Persona ML Manual
    RM1,300 Standard Persona ML Auto, HL & SE
    RM 500 Elegance BL Manual
    RM1,000 Elegance ML Manual

    PROTON WAJA
    Discounts of….
    RM2,000 for CPS MANUAL
    RM3,000 for CPS AUTO
    RM2,000 for ML AUTO
    RM4,000 for ML MANUAL

    PROTON NEO
    RM500 DISCOUNT for BL MANUAL

    PROTON EXORA
    (valid only for old HL & ML Exora model only)
    RM2,133.50 worth of FREE INSURANCE PREMIUM

  12. mybestcardealer berkata:

    Salam, can i get your email by any chances?

    Thanks!

  13. plasma_vortex berkata:

    http://i163.photobucket.com/albums/t318/WAGONRESORT/NokiaC6057.jpg <–taken from funtastickodesign.wordpress.com

  14. Protong berkata:

    Dah tak reti2 nak update ke…????

  15. Protong berkata:

    Perghhh… baik tutup je la prodas nie…

  16. prodas berkata:

    maaf… kepada semua….kerana tak meng update keselan amat di kesalkan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s