Proton Waja Lancer by FridzMAX

Posted: 17 Ogos 2010 in AUTO News, automotif, PROTON

saya berminat dgn gambaran yg ditonjolkan oleh bro FridzMax…. anda saksikan…dan beri pandangan anda..

sumber http://fridzmax.wordpress.com/

Komen-komen
  1. Pukang berkata:

    Cantik ! !
    X mcm designer p1 .
    Xda nilai estetika langsung . .

  2. ad berkata:

    bro pukang…actually yg dlm impression kat atas tu la yg menyerupai waja lancer nnti…design yg sama seperti bro campro punya impression…(diakui sama dengan model waja oleh auto insider)

    bro prodas..
    impression dr fridmax ni mmg cantik..n memang sbijik mcm design dlm poster n sama jugak dgn impression bro campro..
    so,camni la rupenye waja nnt..actually bro fridmax dah penah wat impression model ni dulu..tp xkemas sgt..yg ni dia dah kemaskan..cantik kan…harap waja lebih cantik lg dr impression..

    • prodas berkata:

      betol 2 bro ad… saya suka gambar yg paling atas sekali… saya harap nanti final model Proton waja lancer nanti lagi smart …

  3. gmie berkata:

    btul ke bro ad..?
    wah~ memang terbaik laa..
    hope actual model leh buat ramai orang pilih waja R ni nanti..

  4. ad berkata:

    yup..kalo xyakin,letak pic impression bro campromania n bro fridmax sbelah menyebelah..pastu compare lak dgn line2 dlm poster peraduan namakan sedan tu…sama kan..saya dah lama bayangkan waja r mcm ni tp sy xreti gunakan adobe utk tunjukkan apa yg saya bayangkan..impression dr bro campro tu dah pon di sahkan oleh auto insider yg designnya sama dgn waja r nnt..harap2 betulla camtu…cuma bahagian blakang je yg kita xtau samada proton kekalkan atau tidak..tp dr spyshot mmg xde yg diubah kcuali bumper blakang

  5. zam berkata:

    boleh laa.. bagi 3 bintang dari 5… semuge waja yang sebenar nanti lebeh cun dari gambaran nih.. secara peribadi saya teringin nak tengok design bumper depannya yang lebih mantap dari yang nih… atau lebeh mantap dari evo10.. syabaz bro..

  6. ... berkata:

    tetap lancer..pape pn…cantik rim…wawaa~

  7. prodas berkata:

    saya yakin lh kalau waja ini dijual dgn harga 70k hingga 80k… pasti laku punye….macam pisang goreng panas.. hihihi
    n mungkin kebanyakan golongan muda.. pas 2 convert logo proton ke mitsu… tak caya tgk lh nanti… sy dh boleh byg kn… betol tak?? tapi kita jgn lh buat cam 2.. berbangga lh dgn produk kita… hihih walaupn hanya direbadge..hihihi

  8. fridzmax berkata:

    Terima Kasih Bro Afiq kerana membuat liputan terhadap artwork Fridzmax. Terima Kasih juga pada semua. Artwork ni fully generate dgn 3ds Max. Saya masih baru dgn perisian ni. Jadi byk kecacatan pada model 3d. Artwork ini juga dibuat secara suka2. Bkn bertujuan utk mempromosi Proton. Btw thanks dan selamat berpuasa.

    • prodas berkata:

      kalau nak mempromosikn Proton ape salah… tak salah kn.. hihihi
      bro walaupn bro kata baru saya rasa dh cukup cantik ini…

  9. ad berkata:

    bagi kita yg xtau langsung nak wat 3d objek tu mmg dah cukup ok dah drawing tu..papepon teruskAN usaha bro..pasni cube bayangkan perdana n persona r pulak ek

  10. fauzan berkata:

    Mmg cantik! gud job fridzmax🙂

  11. Pukang berkata:

    Rim h0nda city mmg lawa . Bgus jgak kalau p1 buat camtu . Xkn nak tiru rim viva elite ?
    Haha .

  12. awak berkata:

    harga biarla mcm waja yg ada sekarang.

  13. koben berkata:

    masih ade ariel..
    x leh buang ke..
    xkan xde technologi kot

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s