Proton SAVVY 2012 by Theophilus Chin

Posted: 31 Mac 2010 in AUTO News, automotif, concept car, PROTON, proton EMAS, proton savvy, Theophilus Chin

saya terjumpa gambar ini di web Theophilus Chin

menarik juga..saya nak kongsi kn kepada anda semua… mungkin model proton emas ini bakal pengganti savvy…

beri pandangan anda…

untuk lebih layari Theophilus Chin

Komen-komen
  1. prodas berkata:

    mungkin bile proton Emas… dikomesialkan mungkin reka bentuk ade iras2 ape yg bro THEO buat….cozz… dulu exora pn ade iras2 ape yg bro Theo buat….ape2 pn hope nanti Proton emas @ pengganti savvy lebih cun dari yg ini.. heheheh…apew2 pn nak ucap GOOD job to bro THEOPHILUSCHIN…hihihi..

  2. zam berkata:

    savvy baru lagi.. tak setujulah digantikan dengan ini..diharap ini bukan pengganti savvy.. kerana model savvy yang ada sekarang sudah cukup menarik…cuma design bumper depan dan belakang serta spoiler kurang mengancam.. kalau neo sudah banyak kali di ubahsuai oleh proton takkan savvy xboleh proton nak ubahsuai lagi sporty..?

  3. prodas berkata:

    bukan bro zam…. ini hanya gambaran bro Theophilus…… tetapi saya ade dgr2… savvy akan menamatkan pengeluarannya pada 2011….so ini bermakna akan ade model pengganti savvy… tetapi bukan yg anda tgk gambar di atas…

  4. fauzan berkata:

    mmm… cantik. Tapi design model emas nie kalau convert ke Savvy replacement, design lampu blakang tu kena tukar bagi lagi aggresif sket ar… dah tiba masanya savvy kena replace dgn model yg lebih new, fresh, stylish, spacious n praktikal.

    cheers!

  5. prodas berkata:

    hahha saya rasa kalau model emas ini betol2 pengganti savvy…. saya pasti akan tempah satu… hahah pasal design…..memang kene banyak di updatekn lagi!!!….. hope PROTON EMAS production…..lebih cantik dan lebih cun dari apew yg kita lihat ini…

  6. wah afiq….dh nk tempah ye…….

  7. prodas berkata:

    insyaallah… untuk jadikan first car..hahahha lame lagi kn… hahah 2 thn lagi.. hahah sy nak tunggu yg second model..kah3!!!!

  8. fridzmax berkata:

    Bro TC buat ni dah kira logik dek akal laa utk mass produced. Tapi panoramic roof xde pulak.

    Tapi serious laa,kalu EMAS jadi production,saya tapau satu.hehe

  9. prodas berkata:

    hhahahah mungkin kot!!! hahahah.. ok lh 2…hihihii

  10. ad berkata:

    hehee..pandai TC..apa yg dier potoshop lebih kurang mcm yg akan kuar nnti mcm exora n alza tu..same je ngan yg dier wat.papepon klo proton betul2 pikir pasaran msia je myb apa yg kite nmpk kat atas ni je yg akan kuar..simple,praktikal,mudah n nak buat pon senang sbb xbyk bende2 rumit..tp kalo proton pikirkan pasaran global,better kekalkan mcm concept aritu…more stylish,futuristic n xtercapai akal la..hheeheh papepon saya vote concept asal compare dgn yg ni

  11. ad berkata:

    tp yg potoshop ni pon dah kire cantik compare ngan kete2 compact lain..salute TC

  12. prodas berkata:

    yuppp///// memang kebiasaan apew yg bro TC buat ade iras2 rekabentuk yg sebenar… so mungkin Proton emas sama seperti itu..hihihi

  13. Theophilus Chin berkata:

    Hello! Apa khabar you all? Happy most of you like the photochops.

  14. prodas berkata:

    yup!!!!! bro TC!!!! welcome to my BLOG PRODAS!! hahaha… cool….

  15. dinamytho87 berkata:

    hmm..xcantik la..same mcm iras2 myvvi jer..i think the old savvy is good already but something need to do with its back..it’s look ugly from the bck…but but..from the front angle……WALLAAAAAAAAAA!! very sporty and stylish especially with nice skirting..

  16. prodas berkata:

    relex lh bro ini hanya photoshop saja…bukan yg sebenar pn.. tapi saya yakin yg sebenar lagi cun!!

  17. joanlim berkata:

    hi.. any one interested in joining a new car survey?? looking for proton savvy new owners

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s