PRODAS mencapai 200000 pengujung..

Posted: 3 Februari 2010 in PRoDaS, PRoDas DEsign

SELAMAT ulang tahun ke 2 blog prodas…..

logo PRODAS

logo Prodas

saya mengucapkan banyak2 terima kasih kepada para pengunjung yg menyokong blog saya….

dan tak dilupe kepada support kuat blog prodas… member FUNTASTIKODESIGN… dan AUTO AkaSIA

funtastikodesign

auto-akasia.blogspot

auto-akasia.blogspot

Komen-komen
  1. g-mie berkata:

    wah.. header blog saya pun bro promote jgak.. hehe~!! thanks.. apa pun, TAHNIAH atas kejayaan ni.. stakat mane yg boleh saya bantu.. saya bantu, & sokong.. orait..!! congrat…!!

  2. FBI berkata:

    Selamat Semuanya.Apa yang saya harap di sini jika cikgu ada jumpa pihak pengurusan Proton Sampaikan maklumat berkaitan terlalu banyak runguntan berkaitan SC.proton melalui I care takde nak buat ke medium alternatif untuk dapatkan maklumblas dari pengguna

  3. prodas berkata:

    oh…disini sy mahu katakn…sekarang cikgu norizan telah menyerahkan blog ini kepada anaknye… afiq….. harap2..kepada bloger2 n pengunjung menyokong terus blog ayah saya ini….. dan harap kepada semua pengunjung….memberikan sokongan kepada saya… saya adalah peminat setia kereta proton….. cita2 nak jadi CEO proton atau pn designer proton..hihihih

  4. g-mie berkata:

    owh.. ye ke..?? saya baru tahu tentang sejarah blog nie.. hehe.. hope cita2 saudara prodas tercapai, amin~ tahniah sekali lagi..

  5. campromania berkata:

    tahniah bro!! makin pantas berkembang..semoga blog ni akan terus SUKSES!!! 8)

  6. chor berkata:

    Tahniah bro prodas….segala usaha anda mertabatkan Kerata Buatan Malaysia amat kami hargai.

  7. prodas berkata:

    terimakasih semua…atas sokongan anda semua..hahahah

  8. kusut berkata:

    kami syg buatan malaysia

  9. ad berkata:

    poster peraduan nama proton sedan(waja la tu) ada bayang2 waja kat poster tu..dah leh nmpk dah kan bentuk dier..cume lampu je xnmpk cmne BUKAK NI… http://www.matg.org/wp-content/uploads/2010/02/waja_replacement.jpg

  10. stroller berkata:

    tahniah bro Prodas.. terima kasih dgn maklumat berinfomasi anda.. teruskan usaha anda..

  11. azhar70 berkata:

    Teruskan usaha murni saudara, tahniah!!!!

  12. prodas berkata:

    tq semua!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s