Jom Ronda Bersama Proton kembali!!

Posted: 10 Januari 2010 in AUTO News, automotif, PROTON

saya harap ade sekmen2 yg menarik tentang kereta proton…yg terbaru…

Komen-komen
  1. stroller berkata:

    jgn lupe nanti tgk.. rasa nyer ada 1 episod convoy Exora EOCM Road Tour Genting Highland 090110…

  2. prodas berkata:

    waw?? ye ke… bro ade join episod jom ronda ke???

  3. kekitaan berkata:

    rakam dan masukkan dalam youtube pakcik …site tv3 dah la lembab…lepas tu sekrg kalau masuk dah takder main page… dia terus ke AJL .. sakit hati betul… nak suruh org kenai dan raikan artis2 haprak pulak… org nak tengok menda2 berpekdah je…

  4. prodas berkata:

    hahah relexlh… tgok kt youtube jek… 2pn lembab gak… huhuhu

  5. stroller berkata:

    yup bro prodas… saya ikut gak.. ramai gak geng EOCM dari melaka turut… tp johorian tak dpt dtg may b ada program lain… 85 buah exora EOCM members & non members ikut serta.. siap escort dgn polis Genting ari tu… dan memang ada krew dari JOM RONDA TV3 ikut skali buat shoot EOCM GHRT 2010 ari tu..

    anyway… harap next TT bro prodas dan Exorian from Johor yang lain leh join sekali gak memeriahkan dan mengamatkan lagi suasana TT EOCM yang akan datang…

  6. prodas berkata:

    hahah tgk pada keadaan…hihihih

  7. stroller berkata:

    ye bettuulllll….. hehehe

  8. naj berkata:

    stroller … ko pegi genting ke hari tu
    x jumpa pun … ke guna nama lain
    sebenarnya 88 exorian yg ikut ke genting tue
    konvoinya ada la beberapa kilometer panjang … bermula di genting sempah
    aku join group selatan (johor & melaka) sebab balik kg kat melaka hari tu

    8 exora berkonvoi dari Seremban (tempat berkumpul) dgn bukak lampu besar, gunakan lane kanan. Disebabkan laju, jarang ada keta yg bole potong dari kiri. Sampai genting sempah 8.35am.

  9. stroller berkata:

    yup bro naj… saya tak penah pakai nama lain.. memana pun nick saya stroller…. saya pun ada dlm konvoy EOCM ke GH ari tu.. kite tak perasan 1 sama lain coz ramai.. saya ada menegur beberapa org sahabat EOCM southern region ari tu.. tp kurang ingat nama coz jarang jumpa (selain dari internet.. hehehe)…. anyway.. lain kali bor naj kena ajak lak bro prodas kite ni turun ikut g EOCM nyer aktiviti…. tul tak cikgu Prodas…

  10. prodas_afiq berkata:

    wah2..bestnye……hahha ni sekarang bukan cikgu prodas.. skrang anak dia..hehehe prodas afiq.. hehhe… bro stoller nanti sy bgitau abah saya..hiihihihi
    kalau ikutkan nak joint….tapi abah belum ada masa..huhuhuh

  11. afzainizam berkata:

    salam singah ke blog kami sila tingalkan komen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s