Johan kereta kreatif proton

Posted: 10 Januari 2010 in AUTO News, automotif, PROTON, Proton Designer
johan pertandingan kereta kreatif proton

johan pertandingan kreatif proton

proton Rhino Beetle

proton Rhino Beetle

belakang

pihak proton telah membuat suatu pertandingan merekabentuk dan pengubahsuaian kereta proton untuk kakitangan proton….. dan dipamirkan pada hari keluarga proton 2010…

gambar tersebuat adalah johan pertandingan tersebuat… ape keistemewaan kereta in.. bagi sesiapa yg ade gambar interiornye boleh kongsi di sini…..

Komen-komen
  1. campromania berkata:

    dah macam bas mini..besar tu..

  2. prodas berkata:

    hahah tau tak pe..kalau saya pengadil saya bg yg no3 2 menang…smart small car… pertandingan ini dikira camne??

    campro>> bro tak nak masuk pertandingan buat logo 25 thn proton ke???

  3. campromania berkata:

    ada ke pertandingan tu? sy xtau la pulak..

  4. prodas berkata:

    nanti sy bgtau!!

  5. along berkata:

    salam…
    wow,…this car oso awesome….
    very impresive…like minibus….
    but i think oso can call buss….
    realy big…
    the name of this car so surprising me…
    proton Rhino Beetle
    ….this name realy make ppl open their eyes about proton….!!!
    btw…gudluck proton!

  6. prodas berkata:

    but…kelihatan agak hodoh hihihihihihih ape kelebihn kereta ini???

  7. along berkata:

    i though bro prodas know bout this car,,
    i just wan ask a few question bout this car…
    are this car can be drive like the other cars>?

  8. prodas berkata:

    rasenye…tak leh drive dengan baik kot… hahha entah lh say tak tau…

  9. along berkata:

    prodas,,,u afiq rite,,,
    me ur frens la…emad!!!…

  10. Samdol berkata:

    Nampak canggih tp x kreatif…… apa la yg stap proton ngarut2 nih… nasib baik model exora dan persona tu cantik (dah beli pun exora)…. kot ye pun tunjuk simple tp menarik….kreatif….

    ikut hati nak menyumpah jer….

    patutpun banyak staf proton ni ada yg sombong…lg2 after sales…. rupa2nyer syok sendiri…

    harap DSZ bawa perubahan yg lebih banyak, cara ni pd awal mcm menarik tp hasilnya… saya sendiri segan nak tengok…

    apa2pun wa suppport DSZ…. dia banyak kuarkan model2 yg menarik

  11. prodas berkata:

    betoll!!! DSZ adalah yg terbaik!!!

  12. izham berkata:

    Teringin nak tengok semula Proton Iswara Limosin 6 pintu warna putih masa KLIMS akhir 90an dulu. memang panjang giler.. terserempak juga atas Jalan Raja Laut KL masa saya berada dalam bas intrakota. nak ambil gambar tak sempat

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s