Spyshots Persona FL dari Funtastikodesign!!!!

Posted: 6 Januari 2010 in AUTO News, automotif, PROTON, proton persona

ini spyshots Persona FL….sumber dari funtastikodesign…klik link ni untuk maklumat yg lebih lanjut… credit to funtastikodesign..TQ bro…..

http://funtastickodesign.wordpress.com/

persona FL

Komen-komen
  1. campromania berkata:

    xtau la bila launch kereta ni..xde gaya pun nak launch dlm masa terdekat..waja lancer pun dengar2 dah testing sekarang..tengah tunggu spyshots la ni..hehehe..nanti leh share2..

  2. prodas berkata:

    katenye bulan 3???betol ke???? kenape lambat sangat??????

  3. mantep om artikelnya lanjutgan. hehe..

  4. prodas berkata:

    ayu!!! kamo orang indon ka???

  5. rusdibakar berkata:

    Akhirnya, side mirror yang dapat membantu. Gen2 & Pesona sebelum ni banyak blindspot. Tahniah proton. Lepas ni bolehlah kita pakat2 tukar side mirror baru ni.

  6. prodas berkata:

    hhha boleh!!!hahah

  7. zack_keyme988 berkata:

    hmm.. sape kalu nk tukar bumper persona lama ke yg baru ni pon buleh sebb screw bolt join die x ubah…

    rasanya semalam terserempak ngn waja Baru….tp not sure…

  8. fauzan berkata:

    biar betul zack? kalau bertampal2 dgn tape hitam tu, betul la tu kot..

  9. g-mie berkata:

    bro zack.. dapatkan imej2 spyshots WAJA tu.. kongsikan kat sini.. x sabar tunggu waja tu.. yg bro nmpk tu, waja nya camne..????

  10. samad berkata:

    Boleh convert la nampaknya ni.. Aku minat dekat sidemirror tu, harap2 tapak bolt tu sama..

  11. prodas berkata:

    zack… hantarkan gambar ke emel saya.. mahnprodas_afiq92@yahoo.com

  12. zack_keyme988 berkata:

    biasa la…tape tebal jugk….

  13. zack_keyme988 berkata:

    biasa la…tape tebal jugk…. kat bumper…front bonnet/…

  14. prodas berkata:

    huhuhu… bro zack bile nak bg sy???heheh paham2….mms????

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s