New Savvy 2011-2013????

Posted: 8 Oktober 2009 in automotif, fantastikodesign, G-mie design, photoshop, PRoDaS, PRoDas DEsign

lakaran dripada bloger seperti funtastikodesign , auto-akasia…….

sketch-car-2013

sketch-car-2013

di atas ini gambaran dari funtastikodesign klik http://funtastickodesign.wordpress.com/ untuk ke laman blognya

Savvy_Replacement_azZm

Savvy_Replacement_azZm

ni versi G-mie…klik http://auto-akasia.blogspot.com/ untuk ke laman blognya

prodas design

prodas design

3d

3d

gambar atas ni..design dari saya..tak pandai buat 3D saya punye jenis 2D je.. heheh saje nak join…heheh main cube2…ape komment???? hehehe

Komen-komen
  1. g-mie berkata:

    offtopic>> bro, saya try nk buat cam blog bro ni.. gmbr kecik2, bnyk leh letak.. tapi tak jadi.. adoi~

    1stly, thanx sebab buat post utk sketch ni.. dlm ms yg sama, promote blog2 kami.. hasil2 kami, utk suka2… mgkin, variasi2 idea ni boleh bantu proton ke.. (wlupun saya ni bkn laaa designer..)

    comment2 dari visitor dpt m’bantu kami p’tingkatkan skill kami, insya Allah.. apa pun, terima kasih bnyk2 yerp..

  2. g-mie berkata:

    bro prodas, sketch dh OK.. boleh diperbaiki lagi.. saya pun, kaki main2 conteng je.. pasni, try2 laaa buat 2D bhgian hdpan plak.. pastu 2D bhgian blkg.. slow2, xpe..

    dh stabil, try wat 3D.. wat simple2 pun xpe.. OK?

    “yang penting usaha itu ada.. guna kaedah CUBA JAYA..” hehe..

  3. campromania berkata:

    prodas pun dah mula tunjuk skil dia, bagus2..teruskan usaha anda..

  4. prodas berkata:

    hahaha…..ala main cube2..je… taklah sehebat korang…..hehehe

  5. prodas berkata:

    off>>>topik… bro G-mie>>>> sy punye blog ni jenis wordpress… bro punye jenis blogsport kan??? saya tak berapa tahu..blogsport….. kalau wordpress mudah n simple…. tapi tema kurang…h….heeheh

  6. along berkata:

    zzz……semua design menunjukkan kreativiti tersendiri….saye slalu kunjung blog nie…
    nak crik topik sal kete tempatan….
    bangge ada anak malaysia yg berjiwa mcm nie….
    nak harap owg skg….semua madah luar tempatan…..
    act…DESIGN prodas quite kaku….teruskan usaha…..
    MAJULAH PRODAH~~~………PERJUANGKAN OTOMOTIVE NASIONAL….

  7. prodas berkata:

    hahah…saya masih main cuba2…belun pandai lagi……hahahah saya budak baru belajar… kalau salah tolong tunjukan… heheheh

  8. g-mie berkata:

    offtopic>> hehe, tau2.. blogspot xbest laa.. huhu~ tp xpe la..

    psal sketch prodas, boleh dipertingkatkn.. xpe, mane de org tu lahir, trus2 pndai kn..? kite kecik2 dlu, blaja b’jln pun amik ms, & wktu tu kite usaha utk pndai b’jln.. jth, bgn, jth, bgn.. smpai pndai.. cmtu jgak laa main lukis2 cmni.. mula2 wat org lidi.. pastu lame klamaan, boleh wat animasi.. xpe, teruskn usaha.. chayok2..!!

    along, jom laa joint kami..

  9. campromania berkata:

    g-mie, sy smpai skarang guna org lidi…dah jadi company nye logo lg..hehehe..ada sentimental value dlm logo tu sbenarnya

  10. g-mie berkata:

    aiyaakk~ hehe, OK laa tu bro.. ade nilai estetika disebaliknya.. hihi~ lgpun org lidi tu, unik.. ade gaya, keunggulan.. hihi~

  11. prodas berkata:

    ok..tq bro g-mie… bg support kt sy..hahahah saje je…tgk lah kalau ade mase saya teruskan.,..heheh

  12. g-mie berkata:

    ni, saya ada buat photoshop untuk Saga Hatchback.. model asal, Savvy.. sorry laa kalau hasil photoshop yang saya buat tak cantik.. baru blajar guna Adobe Photoshop..

    http://auto-akasia.blogspot.com/2009/09/photoshopped-saga-hatchback-cps.html

  13. chaku berkata:

    bro prodas punyer sketch kalo wat SUV mmg cun

  14. g-mie berkata:

    btul tu bro chaku.. modi2 sket sketch tu, kalu wat SUV mmg cun.. bro prodas, hntar laa sketch SUV/4×4/PickUp.. amacam..????

    hehe~
    http://auto-akasia.blogspot.com/2009/09/lakaran-arena-replacement-model.html

  15. prodas_afiq berkata:

    dah saya dh lame dah buat…cume belum ade mase nak tayangkan,… ni pn on9 sekejap2 saje.. ti kalau ade masa saya tayangkan..hhehe

  16. zaioden berkata:

    bagus la usehe korang……ak bnge gile….kite patut naik kn produk tmpatan kite…..sbnrnye kite lebih hebat klu kite rajin berushe……ak sokong korang sme

  17. prodas berkata:

    hahah.. ok tq bg supprot!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s