ekslusif : exora versi sedan n SUV impression by chaku from campromania

Posted: 12 Jun 2009 in automotif, photoshop, PROTON, proton Exora

gambar ini saya peroleh dari rakan saya/….. chaku..dari blog campromania……

di sini sy mahu berkongsi dengan rakan2…sekiranya exora dibuat sedan beginilah jadinye…hahahha sebagai sedap mata memandang..hehehe…

bnaexora[1]

versi…sedan tampak smart…apa pandangan anda?????

versi sport…SMART>>>

ejora[1]

dibawah ini versi SUV ….cun,,…..

proton4suv[1]

SUV SPORT>>>>>>

proton4suvtuned[1]

Advertisements
Komen-komen
  1. Yus kl says:

    Cun, boleh buat replacement model utk waja or perdana . Versi sport tu sport rim mengancam boleh letak kat Exora ni

  2. campromania says:

    pasni ada waja gt la nampaknya kalau ada permintaan dari orang ramai..

  3. zenvo says:

    eeuuh!~~,wat kinda car is that??,it resembles ford focus..

  4. zenvo says:

    bt im potty about the rim..heheh

  5. prodas says:

    hahah..ford focus pn kalah…kalau proton ade kuakan…sedan camni..hehehehe

  6. zenvo says:

    WOW!! so impressim!! i like kinda rim tyres,sooo cool(the one below the “stock” suv),bt proton should come up with more advance n hot design for thir suv so that it woul be par with bmw x6..bru ler cool…

    wen i take a second look,it resembles rondo la plak…heheh

  7. eM says:

    huu… very creative….
    tp yg model sedan 2 ade nmpk mcm mirip civic baru…
    hehe.. my opinion la..

    but ut gud la….
    huuu

  8. prodas says:

    nice

  9. shah says:

    wowlawa ar….smart…ne dpt idea ni yerk….leh ar bg cdngn ni kt proton….kompom laku

  10. kotak says:

    Blah la..Angan-angan je lebih…kalo still ade lagi politikus2 dalam proton, takkan maju la..

  11. fauzan says:

    rileks ar bro… nie sekadar impression jer. Ko jeles ek sebab ko x pandai buat cam tu? hehe… gurau. Sy percaya dlm hidup ko pun ada jatuh bangunnya. Begitu gak proton. Kalau ko ikuti perkembangan semasa proton, ko akan tau gak kemajuannya. Cuma kadang2 kita menafikannya sebab kita tak suka atas sebab2 peribadi… get a live bro!

    cheers!

  12. prodas says:

    kotak!!!… angan2 takmustahil jadi kenyataan..betol tak???hihihih

  13. jam says:

    cun gak… tp kalau SUV diharap proton buat la rupe dia ala-ala brutal macam BMW X6 … kalau buat dua pintu buat laa ganaz cam lambogini…

  14. shah says:

    suv bwh 70k sure saya ambil sebiji lagi. memang cantik dan menarik. harap dapat keluar secepat mungkin.

  15. wen says:

    cantik…….lah cepat222222 keluar,tak sabar nk lihat dekat jln raya

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s