Proton SUV????from Theophilus Chin

Posted: 1 Mei 2009 in photoshop, PROTON, Theophilus Chin

berikut merupakan gambar photoshop proton SUV yg direka oleh Theophilus Chin….

proton suv????

proton suv????

proton suv??

proton suv??

Komen-komen
  1. prodas berkata:

    bilakah proton akan membuat SUV pertama negara???

  2. zaxk berkata:

    rupa suv mcam kat atas tu dah banyak dahh… buatlah yg lain dariada yg lain. lagipun kat atas tu nampak kemetot je… tak menarik

  3. Prismo berkata:

    Setuju dgn zaxk, rupa suv ni mirip kepada CRV baru…

  4. prodas berkata:

    aku pn cadang kan pn harap2 proton dapat buat SUV macam CRV… btl x???

  5. farghmee berkata:

    aku ske suv.

    tp design theo yg ni nmpk biasa je. xcool.

    amik je design apx/msx..confirm meletup! hehehe
    lotus handling, force-induction campro, improved perception-quality.
    voilla!🙂

  6. prodas berkata:

    harap2 suv proton macam Proton MSX..

  7. fauzan berkata:

    hehe. mgkin lambat lagi la bro kalau proton nak kuar SUV bro. 2011-2012 mesti diorang nak kuarkan new replacement utk waja n perdana. lepas tu kot. lagi pun pasaran SUV jatuh merundum…

  8. prodas berkata:

    ye ke….tak pe lah…mase gawat lah proton kene bertindak agerisif….betol tak???

  9. neo berkata:

    My Way My Proton

  10. prodas berkata:

    bilalah suv proton???

  11. Trias E Jaya berkata:

    wow keren, kapan masuk indonesia ya?

  12. prodas berkata:

    trias… mengapa??? kamo berminat ka???hahah ini hanya model photoshop…

  13. Antoi berkata:

    mcm kia sportage je….buat la yg begitu futuristik….

  14. alim berkata:

    Apapun, tahniah kepada theo yang memfotoshopkan imej utk tatapan kita semua.
    Ada siapa2 lagi yang nak share photoshop, send la kat bro prodas, manalah tau kot2 proton amik design suv based on prodas punya blog.

  15. alex berkata:

    if proton really launces suv like this in indonesia, i will definitely buy this.

  16. budi berkata:

    proton suv family is wonderful

  17. budi berkata:

    what proton suv like chevrolet orlando …NICE

  18. budi berkata:

    CAN YOU SEE THAT ….??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s