PROTON vAn???

Posted: 30 April 2009 in photoshop, PROTON, Theophilus Chin

selepas proton melancarkan Exora…ade dengar desk-desus..mengatakan proton akan keluarkan van utk mengangkut barangan niaga…berdasarkan chasis proton exora…. berikut mungkin gambaran awal van proton terbaru…sumber dari Theophilus Chin…..

proton van...

proton van...

exora-van1

exora-van1

Komen-komen
  1. campromania berkata:

    nama tu macam nak kutuk proton je..nama virus berbahaya lak tu…cari la nama yg ok skit…apa la theo ni..

  2. prodas_afiq berkata:

    ohhh…ak tak tau… ak amek kat dlm blog org …nanti ak tukar…

  3. Prismo berkata:

    kalo nak wat van, jgnla pakai facelift Exora.. kang tak laku pulak Exora.. cuba suruh Theo buat facelift ala van.. baru ngam..

  4. zaxk berkata:

    tu lah…tak sesuai la face macam exora… hahaha.. buatla muka berbeza dan ganaz sikit.

  5. prodas berkata:

    mungkin nak cut cost……hahaha

  6. fauzan berkata:

    hehe. kalau proton nak buat van lepas nie, mesti diorang akan gunakan platform exora. Guna platform exora tak semestinya akan guna chasis exora.🙂 tak sabar nak tengok generasi kedua proton Arena.

    Cheers!

  7. farghmee berkata:

    idea sliding door tu mmg bagus🙂

  8. farghmee berkata:

    proton buat suv dulu.
    drp suv, terbitkan pickup truck. lg senang.

    suv kena enjin power.
    drp suv ke pikap trak xyh la nk tune byk2 sgt.

    kalu amik drp kete jd pikap (e.g. wira ke arena)
    nk kena ejas blk enjin&transmission (e.g.)

    kalu exora direct convert ke pikap cm kurang menarik la..

  9. prodas berkata:

    betul2….bilelah suv proton lak keluar????

  10. teri wokyoh berkata:

    banyak modal nampak….kluar kan neo turbo dulu
    comfirm p test drive….nk beli xlarat nk bayar beb

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s