PROTON EXORA- clay model development

Posted: 18 April 2009 in automotif, concept car, PROTON

sebelum proton exora dihasilkan…. r&d proton telah mereka bentuk beberapa clay model mpv…anda boleh lihat model2 mpv proton yang dihasilkan…setelah dibuat penyelidikan maka model proton exora yg baru dilancarkan menjadi pilihan…mungkin model yang lain ini akan menjadi mpv proton yang akan datang..hahah….berikut merupakan gambar model2 mpv proton …..Taniah PROTON

kalaulah proton keluarkan model ni......huhuh

clay model

clay model

model proton mpv akan datang????

model proton mpv akan datang???

model mpv akan datang???

model akan datang???

model..concept...mpv

model concept mpv
yang atas 2 cunnn..kalau jadi mpv

yang atas2 cun..kalau lah jadi mpv…betul..huiii…

Komen-komen
  1. prodas berkata:

    sebelum proton exora dihasilkan…. r&d proton telah mereka bentuk beberapa clay model mpv…anda boleh lihat model2 mpv proton yang dihasilkan…setelah dibuat penyelidikan maka model proton exora yg baru dilancarkan menjadi pilihan…mungkin model yang lain ini akan menjadi mpv proton yang akan datang..hahah….berikut merupakan gambar model2 mpv proton …..Taniah PROTON

  2. campromania berkata:

    bagus la prodas…ko dah tolong aku uploadkan pic2 ni..hari tu mmg aku nak upload kat blog tp xleh…so xperlu aku nak buat post baru…good job..masuk la pic sketches skali..

  3. prodas berkata:

    haha…tq..ak pn mase 2 susah nak masukan..tadi baru masukan..ok gak…pic sketches ???yg mane..nanti ak tenggok…

  4. stroller berkata:

    lawa2 gak clay model yg tak jadi tu… sayang p1 tak buat sliding door on their clay model.. may b dorang leh develop yg more agresive look mcm acr50 or rb1… anyway gud info bro..

  5. prodas berkata:

    tq bro campromania….ak dah tengok…nice…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s