the making of exora tv commercial…

Posted: 7 April 2009 in automotif, PROTON, proton Exora

credit from… http://funtastickodesign.wordpress.com/

kerusi bergerak..hehehe

kerusi bergerak..hehehe

ade ke kereta camni..hehehe

ade ke kereta camni..hehehe

shotting kerangka exora..hehehe

shotting kerangka exora..hehehe

dsc004831
Komen-komen
  1. prodas berkata:

    xsabar nak tgok mcam ne jalan cite iklan ni…mesti dari dduk terapung atas jalan ngan krusi, pas2 jadi rangka n jadi exora sepenuhnya…

  2. mat parit berkata:

    mmg smart r cara dorg nk advertise ni…good promotion is really vital to market out the product…hope this can attract more buyers and if possible they also can advertise something that can show on the power of its engine…so the people will not doubt anymore about its power plant..

  3. Ust Ipin berkata:

    wah, mantop.. wat pengambaran ke tue, jaga2 ada polis tue… karang kena saman..

    sekarang ni, polis memang nak cari salah dan saman je.. ust dah kena sekali, akak ust dah kena 2 kali awal bulan 4 nie…

  4. prodas berkata:

    hahaha..kesian…ustaz…

  5. farghmee berkata:

    mgkn proton ble include gmba crash-test.

    educate potential customers thru advertisement🙂

  6. prodas berkata:

    betul..2 harap2 ade..

  7. stroller berkata:

    agaknya stail commercial ni cantum-cantum macam puzzle tak… sambil jln tu, satu part satu part cantum-cantum jd EXORA… i guess…

  8. prodas berkata:

    haha..ak rase pn cam 2 gak…hahaha.pasti gempak kan iklan ni….

  9. stroller berkata:

    memang gempak…

  10. prodas_afiq berkata:

    esok..pelancarannye….

  11. zack berkata:

    kat ne pelancaran esok ye??ade kate kat klcc…

    kul brape??

  12. prodas berkata:

    ooo..dah lancar dahh..

  13. amir i berkata:

    laaa ingatkan depa buat komputer CGI rupanya keta kerangka yang betoi rupanya haha

  14. prodas berkata:

    exora…nice

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s