Proton EXORA setanding MPV lain,,

Posted: 2 April 2009 in automotif, PROTON, proton Exora
proton mpv

proton mpv

gambar full..exora...

gambar full..exora...

exora cps engine

exora cps engine

exora aircond

exora aircond

duble airbag

duble airbag

kerusi dalaman

kerusi dalaman

exora seat-folding1

exora seat-folding1

bonet belakang...jelas...

bonet belakang...jelas...

perbezaan exora....livina n avanza....haha

perbezaan exora....livina n avanza....haha

so sekarang sudah jelas segala pic2..proton EXORA..skrg tunggu nak lunch…15 April 2009… nantikan kemunculannya…..
Komen-komen
  1. ario berkata:

    fuhh…x sabar aku nak tunggu 15hb ni…aku dah booking kaler pyrite brown…aku harap pilihan aku beli produk proton yg pertama adalah tindakan yg betul…dan aku harap proton telah buat yg terbaik…

  2. mat parit berkata:

    p1 is currently moving on the right track…keep on the revolution and i believe one day p1 can be a par with at least toyota or honda if all the human force in p1 having the mindset towards it…this product should be a milestone for p1 to expand its brand..

  3. prodas berkata:

    haha…nantikan kemunculannya…..

  4. good photos most of them, i like the photos show how ppl sit in the rear passengers seats.

    Thx

  5. prodas berkata:

    ok..bro..tq

  6. stroller berkata:

    bro sekalian, ada sesapa yg loan EXORA dh approve kat sini?? juz nak tanya interest rate brapa bank bagi?? trima kasih

  7. jerung berkata:

    Interest arount 3.65 dan 3.7…for maybank
    cimb bagii around 3.65

  8. stroller berkata:

    thanks jerung… for ur information.. i appreciated it.. actually they verbally offer me 3.65% but they cant finalized yet as there still no confirm price for this EXORA… sign..

  9. tempe berkata:

    Tadi tanya waiting list untuk exora….dpt dlm 2 bulan…selepas launching waiting list dlm 5 bulan….
    jenuh nak menunggu….

  10. Proton Tech berkata:

    Ada saper-saper boleh bagitau HARGA SEBENAR PROTON EXORA ? Maybe ada yang dapat info dari salesman Proton Edar. So, bolehlah bagitau kat sini. Harga kat website Proton just anggaran je..TQ

  11. bear berkata:

    So sape yang tempah awal hari masa open booking akan dapat lepas launching ni gitu atau dlm 2 bln lagi???.

  12. bear berkata:

    So sape yang tempah awal hari masa open booking akan dapat lepas launching ni gitu atau dlm 2 bln lagi???.

    dan dah tanya p1 s/man dia org pun tak tahu lg ttg price.

  13. prodas berkata:

    huhhh..tak sabor nak tunggu 15 ni…

  14. Admin berkata:

    comel mcm tu

  15. X'SA Edar mutiara berkata:

    cantik….bagi aku proton betul2 berubah skrang.kualiti makin bagus,byk improvement dengan accesories part.tgok waja cps nye power window regulator,dh lain dan xde prob itu pun according budak i-care n sc cakap..cps engine good..differant sgt dengan campro dulu..maknanya PENAMBAH BAIKAN sentiasa berlaku di proton..

  16. prodas berkata:

    o..hhh tq…X’sia Edar mutiara…i thing pn camtu..huhuhuhu proton dah berubah..

  17. campromania berkata:

    proton dah bnyak berubah sekarang..bukan syok sendiri mcam dulu lg..

  18. prodas berkata:

    betul2…hui…tak sabar nak tunggu 5 hari lagi….hehehe

  19. stroller berkata:

    dh mengigau EXORA ker bro Prodas?? hehehe… excited nk amik EXORA nie….

  20. prodas berkata:

    ha…hahahaha…bro stroller…den dah byk kali mimpi exora…huiii macam mimpi awek lak…hahahahah ohhhh..exora I LOVE YOU!!!!!!hahahaha

  21. chik berkata:

    sape2 yang ambek tempahan prtame 2.. kne than lar sgle dugaan klu krete 2 tbe2 problem untuk keluaran pertame.. atau keluaran percubaan..

  22. prodas berkata:

    kite tengok n lihat…..baru kita tau…huhuuh

  23. stroller berkata:

    yer betul… kite tgk dulu… yg negatif memang ramai.. tapi yg baik dari Allah swt, yg buruk adalah dari kite… sama la dgn barang-barang yg lain kite gunakan…

  24. chocobee berkata:

    bro, gambar last sekali mmg best la
    lagi best kalo compare myvi ngan exora, hehehe
    mesti panas produa…

  25. prodas berkata:

    haha..ok…

  26. samwan berkata:

    RND P1 memang bagus. Cuma quality drop bilamana vendor cuba meraih untung yang kita terpaksa tanggung.
    Harap2 warga P1 ambil perhatian dengan masalah vendor ni.

  27. prodas berkata:

    ye,,betol 2….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s