warna Exora mana yang anda suka ???

Posted: 31 Mei 2009 in automotif, PROTON, proton Exora

beri pendapat korang…..

warna proton mpv

warna proton mpvsumber dari CnM...mforum.carigambar tersebut kemungkinan bukan warna sebenar proton mpv..gambar ini merupakan gambaran photoshot..warna exora pilihan anda...

hitam

hitam

h-line

h-line

silver

silver

blue hazel

blue hazel

biru...

biru...

putih...

putih...

m..line..

m..line..

About these ads
Komen-komen
  1. azabilla berkata:

    tentulah warna pilihan saya hitam wow menarik tu…kedua warna putih dan ketiga warna biru memang menarik apa nama nya yer??? saya ada bagi nama baginda menarik tak.. bukan nya razak baginda tauuu

    • prodas berkata:

      asabilla: warna hitam n warna seakan2 brown mica..aku harap warna yg sesuai utk mpv ni..haha…
      name dia belum diketahui lagi….sama2 tunggu dan lihat…hahah…

  2. Zen berkata:

    Semestinya = PUTIH! Hehe.

  3. apen80 berkata:

    kalu nak kaler hijau tu.. baru la aca-aca hyper lime nyer kaler

  4. prodas berkata:

    kah3…..ak rase wane hitam cun……..

  5. AfiqAh kaRim berkata:

    kalo ak ijau!
    mantap!
    haha
    putih pun lawa gak!

  6. eTy berkata:

    em,of course white!!!white looks smart..

  7. anie_mieza berkata:

    xxx…..hitam lagi lawa!!!!!!!!……….

  8. Ust Ipin berkata:

    Nak warna yerk…. semestinya Hitam…. Hitam kilat bersinar…
    Mcm kete2 VVIP…pastu pakai cermin gelap sikit… pastu guna Sport RIM POWER la aper lagi….

  9. prodas berkata:

    ok…memang lawa wane hitam…lpas 2 pasang sket..tepi dpn belakang…..memang cunnn…boleh lah beli sebijik…haha…

  10. | iqa | berkata:

    i think better hitam larh…
    xpon putih.. ;)

  11. NAPI berkata:

    AYAH KITA DH BOKING KETE NI TPI IBA KITE NK WANE PUTIH KITE NK WANE HITAM HA..HA..HA..HA..HA..

  12. NAPI berkata:

    AYAH KITA DH BOKING KETE NI TPI IBU KITE NK WANE PUTIH KITE NK WANE HITAM HA..HA..HA..HA..HA..

  13. HIDZIR berkata:

    cepatla klua kete ni..aq da tk saba2 da ni nk ddk dlm kete tu dulu ddk dlm kete brk jer

  14. napi berkata:

    tak saba ah………bile nk luar ni ku dh lhah nk wane hitam…………..jngan tuggu lama2 kang aku cmpak leptop ni baru tau…………?****

  15. prodas berkata:

    hehe…ok lah 2

  16. hanis zulaikha berkata:

    yang gaia blue tu cantik

  17. hanis zulaikha berkata:

    blue haze tu macam warna kelabu kan?

  18. hanis zulaikha berkata:

    kalau hitam i think panas

  19. hanis zulaikha berkata:

    kite ni anak malaysia

  20. prodas berkata:

    aku nye warna hitam…

  21. zulan berkata:

    pyrite brown…. kengkadang nampak cm nak green bila kena matahari…

  22. Adam berkata:

    secara peribadi basic color (white and black) menjadi pilihan..

    tapi warna putih ni lebih terserlah kalau kita pasang bodykit..

    tapi kaler gelap ni.. pasang BK atau tak.. nampak sama je..

    so sesiapa yg bercadang nak melaram dgn bodykit baru ni.. amik la kaler putih

  23. bear berkata:

    mula2 masa booking bln 2 pilih warna p/brown..lain dari lain.
    lps pembukaan rasmi dulu,kat show room ada warna t/silver dan h/blue..p/brown hanya dlm risalah aje,masa tgk risalah nampak pelik plk.. so meeting dgn org rmh last2 pilih silver..so far senang nak jaga.
    mujur P1 tak ada warna merah klu tak memang warna tu yg sy sambar.,(warna kegemaran)
    warna pilihan:
    1.silver 2.putih 3.hitam 4.p/brown 5.blue haze dan g/blue.

  24. bear berkata:

    mula2 masa booking bln 2 pilih warna p/brown..lain dari lain.
    lps pembukaan rasmi dulu,kat show room ada warna silver dan blue haze..p/brown hanya dlm risalah aje,masa tgk risalah nampak pelik plk.. so meeting dgn org rmh last2 pilih silver..so far senang nak jaga.
    mujur P1 tak ada warna merah klu tak memang warna tu yg sy sambar.,(warna kegemaran)
    warna pilihan:
    1.silver 2.putih 3.hitam 4.p/brown 5.blue haze dan g/blue.

  25. izmibb berkata:

    putih-smart nampak

  26. naj berkata:

    Warna silver. Anak ramai & lasak … kereta sebelum ni calar-balar. Nasib baik warna cerah .. kurang nampak sikit. Hajat hati warna hitam sebenarnya.

  27. prodas berkata:

    2 lah…sya punya warna hitam…adalah nampak sikit2 calar…. susah tol nak jaga wana hitam… tapi nak wat camne…. hitam bagi ak lawar..heheheheh

  28. campromania berkata:

    saya suka putih…nak pulak kalau pearl white..perghh mengancam..kalau la ada exora confirm saya tampal sticker logo funtasticko design besar2 kat kiri n kanan body dia..kiranya mcam advertising vehicle la..mesti org akan tengok nya…hehehe..

  29. campromania berkata:

    kawan2 sume..kalau ada exora wane pink u all nak beli x? wane orange pun ganas gak exora ni..

  30. prodas berkata:

    campromania…ha betol2..hang amek wane putih lepas2 tampal stiker cam ko pernah buat dulu kat blog ko…heheh mesti cun..heheh

  31. Prismo berkata:

    Aku pun sependapat dgn bro camrpo, warna putih ataupun pearl white menjadi pilihan hati… blue haze menjadi pilihan kedua.. dan tgh tunggu versi turbo kuar hehe…

  32. prodas berkata:

    tunggu jangan tak tunggu..hahahah

  33. sue berkata:

    i suke warna merah.nampak garang & mengancam.klu letak sketing hitam, lagi cun……………

  34. prodas berkata:

    tapi warna merah tak do….

  35. areyou berkata:

    saya suka warna blue hazel memang cantik kan

  36. Mohd Aiman Diman berkata:

    saya suka
    blue haze tapi syng xada stok terpaksale ambil warna htm ok gak

  37. Uwais Al-Pekani berkata:

    warna putih…buat bodykit dan makeup cantik…menyerlah….

  38. areyou berkata:

    memang pun saya order blue haze tapi dh x kuar lagi stoknye.so kenalah pilih warna merah.kawan2,sy nk tanyelah berapa lama u all dapat keta?.sy punye keta dh 1bln xkuar2.skt tul hati ni,mcm2 alasan yg dealer bg 2 la…ni la….

  39. uwais al-pekani berkata:

    exora hitam bakal dimiliki insyaallah…asal putih,tp tukar ke hitam…nak make up sportivo :-)

  40. rudiana berkata:

    warna grey takde ker…rasanya lagi smart

  41. online get paid berkata:

    My partner and I stumbled over here different website and thought I might as well check things out.
    I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page for a second time.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s